Toate amintirile tale de vacanță într-o FotoCarte

Cele mai frumoase aventuri din călătorii merită imortalizate în cele mai spectaculoase fotografii. Fiecare poză, fiecare moment din vacanță reprezintă amintiri neprețuite. Cu ajutorul imaginilor, putem călători înapoi în viața noastră, retrăind momente şi împărtășind amintirile cu cei pe care îi iubim. Majoritatea oamenilor au sute sau chiar mii de fotografii pe care le pastrează în calculator și nu le tipăresc deoarece nu au timp să le sorteze, să le caute sau au alte motive. Dar totuși există o soluție și o ofertă foarte bună pentru a-ți ușura munca. Toate pozele tale din vacanță pot fi grupate într-o lucrare tipărită de către profesioniștii de la MyPhotoBook.md.

DSCF5704

Îți recomand să îți faci o FotoCarte MyPhotoBook, iar fotografiile tale vor fi păstrate într-o carte personalizată, printată și produsă la o calitate superioară. Fotocartea reprezintă o modalitate modernă de ați păstra pozele îndrăgite, fiecare din ele însemnând o filă importantă din viața ta. Tradiția de a păstra pozele într-o FotoCarte adevarată s-a născut în Europa, iar acum a ajuns și în R. Moldova. Încă de la prima pagină și până la ultima, amintiri personale, fotografii și texte pot fi aranjate așa cum dorești, având la dispoziție mult apreciatul program MyPhotoBook (Editorul foto MyPhotoBook,  unul dintre cele mai populare aplicații pentru crearea Fotocărților, fiind folosit de cei mai mari producători de Fotocărți din Europa, SUA și Asia). Există, de asemenea, o selecție liberă de fundaluri atractive, machete, desene și modele.

DSCF5688

Echipa de profesioniști creativi și dedicați de la MyPhotoBook te pot ajuta să-i surprinzi pe cei dragi. Familia, prietenii, colegii sau iubita/iubitul vor fi cu siguranță atrași de această fotocarte impresionantă. Eu mi-am făcut o comandă de FotoCarte cu toate călătoriile mele din străinătate. Abia aștept să-i surprind pe cei dragi și să-i conving să-și facă și ei. O FotoCarte este și cadoul perfect pentru un membru al familiei, unui prieten, coleg sau iubit/iubită. Cu siguranță va fi o surpriză de neuitat care va dura în timp. Cu această FotoCarte poți merge la o cafea cu cineva drag și să-i povestești cum a fost în vacanță și în același timp să-ți răsfoiască paginile cu zeci de imagini senzaționale din călătoriile tale.

as

Dacă se apropie ziua de naștere a unui coleg sau prieten și nu știi ce model de FotoCarte să-i oferi atunci intră pe site și vezi ce exemple de cărți îți poate oferi MyPhotoBook.md. Tot aici vei vedea și care sunt prețurile pentru fiecare FotoCarte. Îți recomandă să urmărești și pagina de facebook MyPhotoBook.md pentru că sunt numeroase oferte sau promoții avantajoase de a câștiga o FotoCarte gratuit.

cg

Proiectul “MyPhotoBook” este lider de piaţă în crearea şi tipărirea Fotocărților digitale. „MyPhotoBook”  te ajută să transformați fotografiile digitale preferate în Fotocărți preţioase. Datorită tehnicii şi tehnologiilor moderne pe care le folosește, Fotocărțile au o calitate ce corespunde standardelor europene. Scopul este de a pune la dispoziţia locuitorilor Republicii Moldova un produs, care este deja mai mult de 10 de ani, utilizat în țările dezvoltate.

1. CONVENABIL

Prețurile la Fotocărțile MyPhotoBook.md sunt accesibile tuturor.

2. CALITATIV

Fotocărțile sunt imprimate pe echipament HP Indigo 5500, lider mondial în domeniul imprimării de Fotocărți

3. INTERESANT

Editor-ul Foto oferă fiecărei persoane posibilitatea de a deveni un designer adevărat pentru a-și crea propria capodoperă.

4. COMOD

Pentru a comanda o FotoCarte nu trebuie sa mergeți nicăieri. Dețineți tot controlul la atingerea unui click.

5. RAPID

Fotocărțile sunt gata de livrare în doar 10 zile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s