Neptun TV: Litoralul românesc așteaptă turiști de peste Prut

foto 1.jpga

Litoralul românesc este clar peste cel bulgăresc. O spun agenţii de turism din Republica Moldova veniţi la invitaţia Asociaţiei Litoral – Delta Dunării să descopere staţiunile de la noi. După câteva zile în care au luat pulsul distracţiei, spun că se întorc acasă plini de entuziasm, dar cel mai important convinşi să le propună clienţilor lor o vacanţă de neuitat în România, informează postul Neptun TV.

23 de agenți de turism și bloggeri de turism din Republica Moldova au fost invitați pe litoralul românesc de Asociația Litoral Delta Dunării.

Zilele petrecute aici i-au convins de calitatea serviciilor și de posibilitățile de distracție pe care le pot găsi în stațiunile noastre.

11291898_10206068886748887_1992756270_n

„România nu s-a promovat pe această piață atât de apropiată de noi și nu a făcut suficiente eforturi pentru a-și promova destinațiile turistice. Și sta ne-a făcut pe noi în ultimii trei ani mai ales să încercăm să colaborăm cu parteneri din Republica Moldova”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

„Agenții de turism au rămas surprinși de fapt că ceea ce știa ei nu era ceea ce au regăsit aici. Ei sunt foarte bucuroși să vadă că într-adevăr pe litoral poți aduce oameni, poți să promovezi, poți să vinzi la prețuri foarte bune”, a precizat Alexandru Filipschi, președintele Federației de Promovare a Turismului din Moldova.

foto 2

Acum, agenții de turism de peste Prut spun că se întorc în Republica Moldova convinși că litoralul românesc merită vizitat, așa că sunt pregătiți să le propune clienților lor sejururi aici.

„În comparație cu 2001 când turismul era la un nivel scăzut, acum a crescut. Și cu siguranță vor crește și pachetele cu programe pentru familii cu copii în sudul litoralului”, a precizat Serghei Topală, reprezentantul unei agenții de turism.

„Litoralul românesc este extraordinar, plaja este senzațională. O să recomand la cât mai multă lume să vină aici, să aibă o vacanță de vis”, a susținut și bloggerul de turism Mircea Mitrofan.

digi 24

„E un avantaj foarte bun pentru că șezlongurile și umbrelele incluse în preț. Este cel mai bine pentru turiști pentru că dacă e all-inclusive, să fie all-inclusive până la capăt”, a declarat și Elena David, reprezentantul unei agenții de turism.

În lunile de iarnă 17 mii de moldoveni au mers la munte în țara noastră. Cu siguranță numărul celor care vor veni la mare va fi dublu pănă la anul, spun agenții de turism din Republica Moldova.

Urmăriți reportajul mai jos:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s