5 filme care te inspiră la călătorii

Filmele produse în zone interesante de pe Glob au fost întotdeauna o adevărată inspiraţie pentru călători. Unele însă au făcut istorie şi mulţi turişti au recunoscut că, dupa vizionare, au fost motivaţi să plece în lume şi să îşi împlinească visul. Vezi mai jos câteva dintre filmele de travel care te vor inspira şi pe tine…

1. A Wolk in the Woods (2015)

Cronică de călătorie a lui Bill Bryson devine o comedie independentă, cu Robert Redford în rolul scriitorului. Nick Nolte, joacă, de asemenea în film, sub regia lui Larry Charles.

walk in the wodds

2. Paradise Trips (2015)

Şoferul de autobuz Mario şi-a petrecut întreaga viaţă conducând pensionari bătrâni în sudul însorit cu propria lui companie de călătorii Paradise Trips. Astăzi, la sfârşitul carierei, Mario trebuie să ducă o trupă de petrecăreţi anonimi la un festival. Cursa se transformă curând într-o călătorie fascinantă…

Paradise-Trips-poster

3. Everest (2015)

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, Everest este povestea adevărată a două expediţii diferite care i-a forţat pe participanţi să-şi testeze limitele atunci când au fost surprinşi de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniştii au avut de înfruntat obtacole la limita imposibilului, iar pasiunea şi obsesia lor de o viaţă –  aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contra cronometru pentru supravieţuire.

Everest-Movie-700x372

4.Vacantion – Vacanţă cu peripeţii (2015)

Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.

Vacation-2015-Online-Subtitrat

5. By the sea – Pe malul mării (2015)

Povestea unui scriitor american, Roland, şi a soţiei sale, Vanessa, care ajung într-o staţiune pitorească şi liniştită din anii 70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce îşi petrec timpul cu alţi turişti veniţi acolo în vacanţă, printre care proaspăt căsătoriţii Lea şi Francois.

By-the-Sea-2015-Poster

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s