ECC-Net: Travel App – O aplicație mișto pentru turiștii europeni

Ai cumpărat ceva în vacanță și la scurt timp după aceea ai descoperit defecțiuni? Ai avut probleme cu închirieri de mașini sau cazarea la hotel atunci când ai rezervat de acasă? A întârziat avionul pentru zborul de retur? În cazul în care vacanța se dovedește a fi altfel decât a fost planificat, ar trebui să știi ce să faci și să-ți folosești drepturile de european.

Rețeaua Centrelor Europene ale Consumatorilor (ECC-Net) a lansat o aplicație mobilă unică: ECC-Net: Travel App. Este un prieten de călătorie indispensabil în toată Uniunea Europeană, precum și în Islanda și Norvegia.

ECC-Net-Travel-App-angled-image

Aplicația este gratuită și poți să o accesezi și offline astfel încât nu trebuie să intri în costurile serviciului de roaming și nici nu trebuie să cauți terase cu wireless.

Descarcă aplicația aici:

Dezvoltată pentru a fi un partener de călătorie ideal în interiorul Uniunii Europene, precum și în Norvegia și Islanda, aceasta îi ajută pe consumatorii europeni să-și exprime drepturile în 25 de limbi europene.

Cum funcționează aplicația?

După selectarea țării și a situației (transport, închiriere mașini, hotel etc.), aplicația îți va arăta care sunt drepturile tale și îți va permite să le prezinți comerciantului în limba sa. Cu ajutorul ECC-Net: Travel app și cu un pic de bunăvoință, toți ar trebui să se poată înțelege!

Bine de știut: noua secțiune ”Ajutor” oferă date de contact relevante ale fiecărui Centru European al Consumatorilor local, precum și ale ambasadelor locale pentru situații de urgență.

ECC-Net: Travel app este disponibil pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS, Android și Microsoft Windows și poate fi descărcată din Apple app store (pentru iOS), Google Playstore (pentru Android) și din Windows Apps+GamesStore (pentru Windows Phone). Aplicația funcționează offline pentru a evita costurile de roaming.

Aplicația poate fi descărcată și utilizând acest QR-Code.

ecc-net-travel-app205RO

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s