Blogger acreditat la Webstock 2016

Am fost selectat să particip la Webstock 2016, cel mai important eveniment dedicat mediului online din România. E pentru prima dată când voi participa în calitate de blogger acreditat al evenimentului.

Pe 30 septembrie, comunitatea online românească își dă întâlnire la Webstock 2016, cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată pentru cel de-al noualea an consecutiv. Printre speakerii evenimentului se numără: Adrian Hădean, Lucian Mândruță, Vlad Petreanu, George Buhnici, Cristian Manafu, Matei Dima, Cristina Bazavan și mulți alții.

Acest eveniment de o zi va fi transmis live pe site și va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicatii din domeniu. Mai multe detalii despre programul conferințelor găsiți aici

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în Romania în ultimul an.

webstock-awards-2016

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative și inedite campanii în social media din România, lansate în ultimul an. Dacă ești curios atunci trebuie să știi că s-a dat drumul votului la Online Personality of the Year și oricine poate să își susțină preferatul, intrând în aplicație și votând (http://bit.ly/2c8kgcO). Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott Hotel. Cine dorește, poate solicita gratuit o invitație la gală. Detalii, aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top

Au mai rămas câteva zile de înscrieri la Webstock 2016. Nu ezita să consulți și site-ul evenimentului și te invit să urmărești și contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock). Sunt și pe Instagram (www.instagram.com/webstockro) și pe Snapchat (webstockro). Hashtag-ul oficial al Webstock este #webstockro.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) și Vodafone (http://www.vodafone.ro/) în colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) și Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s