„Vacanțele lui Mircea” la Webstock 2016

Pe 30 septembrie a avut loc Webstock 2016, cel mai important eveniment dedicat mediului online din România. Blogul de turism „Vacanțele lui Mircea” a fost prezent la conferință, iar acum vă relatează faptele de la fața locului.

Invitați din țară și din străinătate, manageri, jurnaliști, artiști, bloggeri și vloggeri și-au dat întâlnire la cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al nouălea an consecutiv.

webstock

Vorbitorii au ținut discursuri motivaționale, și-au spus poveștile lor de viață, au prezentat noile tendințe în social media și ultimele tehnologii și aplicații din domeniu, s-au încins discuții și dezbateri în domeniul comunicării și promovării online și s-au pus pe tavă cele mai reușite bune practici din ultima perioadă în comunitatea locală. Pe lângă toate acestea, publicul de la Webstock a plâns și a râs în hohote la poveștile speakerilor.

432

În partea a doua a evenimentului a fost organizat Webstock Awards 2016. Cele mai creative și inedite proiecte și campanii din online (inclusiv social media și mobile), realizate în ultimul an în România au fost apreciate de un juriu.

Organizarea evenimentului a fost o reușită 100%, sponsorii au fost la înălțime, locația a fost spectaculoasă, iar activitățile din timpul conferințelor și în pauze au fost foarte interactive.

1

Am furat multe idei și practici de la Webstock 2016 și abia aștept să le aplic pentru blogul de turism „Vacanțele lui Mircea”. Am cunoscut o mulțime de oameni prietenoși, creativi și veseli. În concluzie, Webstock reprezintă un reper important pentru fiecare blogger care se respectă. Participarea la acest eveniment este un „must visit” în fiecare an!

Un sincer mulțumesc organizatorilor de la Webstock pentru această experiență de neuitat! Jos pălăria!

webstock2016

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s