Am ajuns la malul mării prin picturile Roxanei Sivache

Furtună apocaliptică pe mare, valuri care se izbesc puternic de stânci, un haos de nori negri și albaștri, oameni rătăcind pe malul mării, peisaje marine și culori în mișcare… Aseară am ajuns la malul mării prin intermediul picturilor Roxanei Sivache, o pictoriță talentată și îndrăgostită de impresionism. 

Pictorița Roxana Sivache și-a expus lucrările la Noaptea Albă a Galeriilor, eveniment organizat la Galeria Occidentului. „La stâncă”, „La malul mării”, „Marea învolburată”, „În așteptare”, „Norul”, „Valul” sunt doar câteva dintre lucrările expuse aseară la Galeria Occidentului. Fiecare lucrare este specială și transmite multe emoții și trăiri interioare. Tablourile au fost admirate de pictori, artiști, pasionați de pictură și jurnaliști.

Expoziția de pictură a artistei Roxana Sivache, „Conturul impresiei mele”, a fost prefațată de o prezentare a istoriei picturii de peisaj, susținută de curatorul Emilia Cernaianu. La expoziție a fost prezent domnul Traian Mârza, preșdintele Uniunii Artiștilor Plastici.

Galerie foto:

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s