Pe 26 octombrie nu rata eTravel Conference 2016

Pe 26 octombrie se va organiza un eveniment de excepție la Hotel Ramada Bucharest Parc. Toată industria online de travel din România își va da întâlnire la eTravel Conference 2016, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industrie de turism din România.

La eTravel Conference 2016 vei descoperi cele mai bune strategii de promovare online, vei afla de la specialiști care sunt oportunitățile industriei și te vei întâlni cu cei mai marei jucători ai pieței de turism: Thomas Bangert (Director Display EU, Tripadvisor), Dragoș Anastasiu (Președinte, Eurolines), Lucian Boronea (General Manager, Accent Travel & Events), Mădălin Măncilă (Marketing & Development Director Accent, Travel/Traveo), Răzvan Pascu (Owner, Travel Communication Romania), Alexandra Rusu (Digital Content Manager, Expremio Marketing), Javier Garcia Del Vale (CEO, Happy Tour Group) și mulți alții. Programul evenimentului îl găsiți aici

invitati

Ajuns la ediția a II – a, eTravel Awards este o competiție organizată de EVENSYS care premiază cele mai eficiente și inovatoare proiecte din industria online a turismului din România. Se califică acele proiecte care au fost realizate în intervalul 1 septembrie 2014 – 1 septembrie 2016, se adresează publicului român, sunt dezvoltate de echipe locale și excelează în design, funcționalitate și conținut.

categorii

Până pe 7 octombrie vă mai puteți înscrie proiectele la următoarele categorii:

 • Best Travel Agency Website
 • Best Hotel Website
 • Best GuestHouse Website
 • Best Travel Marketing Campaign
 • Best Destination Campaign
 • Best Newsletter Design
 • Best Facebook Fan Page
 • Best Destination Facebook Fan Page
 • Best Travel Application
 • Best Blogger Relations Program
 • Special Projects
 • Best Instagram Account
 • Best Corporate Travel Blog
 • Most Popular Travel Blogger

Înscrierile (nominalizările) la eTravel Awards 2016 sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online. Un proiect poate fi nominalizat la o singură categorie din concurs.

14440605_1209903062402523_7074747954021154337_n

Nominalizările se vor încheia pe 7 octombrie, apoi urmează perioada de Preselecție care va fi realizată de organizatorul evenimentului. Ea vizează în primul rând încadrarea corectă a proiectelor propuse, creativitatea și nivelul de dezvoltare și verificarea fișelor de înscriere.

Jurizarea efectivă revine unui grup format din industria online a turismului și a marketingului digital și se desfășoară în perioada 10 – 20 octombrie. Acesta va lua în calcul următoarele criterii: originalitate, design, structurî, navigabilitate și funcționalitate, relevanță și interactivitate, însă în aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea și experiența generală oferită de acestea.

Mai multe detalii: 2016.etravelconference.ro

SUCCES!

14563292_1209022485823914_8312826924762155499_n

Anunțuri

Un gând despre “Pe 26 octombrie nu rata eTravel Conference 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s