De ce vreau să particip la Forumul de Turism Ecvestru?

Anul acesta voi participa în calitate de blogger de turism la un eveniment organizat în premieră în România. Este vorba de Forumul de Turism Ecvestru (ediția I) care va avea loc pe 14 octombrie la Hotel Ibis*** Gara de Nord.

Forumul de Turism Ecvestru va fi organizat de Equestrian Adventures și InfotravelRomania.ro. În cadrul acestui eveniment se vor discuta subiecte legate de promovarea turismului ecvestru, de zonele geografice unde se poate face turism ecvestru și multe alte subiecte. Se vor axa pe turiști din Marea Britanie, Polonia, Belgia, Franța, Italia, Spania și țările nordice.

La Forum vor fi prezenți în jur de 10 – 15 speakeri, reprezentați ai agențiilor touroperatoare specializate pe incoming și reprezentanți ai pensiunilor care practică turismul ecvestru. La eveniment și-au anunțat participarea reprezentanți de la Autoritatea Națională pentru Turism, reprezentanți de la agențiile de turism, ghizi de turism, reprezentanți mass-media, oameni de afaceri, bloggeri de travel, etc. În deschiderea Forumului de Turism Ecvestru va vorbi doamna Mihaela Tatu, realizatoare și prezentatoare de emisiuni TV.

72

Acest eveniment este o curiozitate pentru mine și vreau să particip ca să aflu istoria și potențialul turismului ecvestru în România. Voi avea ocazia să discut cu oamenii care  dezvoltă această formă de turism și să le aflu realizările, perspectivele, dar și problemele cu care se confruntă. Îmi doresc să cunosc cele mai frumoase trasee ecvestre din România și să schimb cărți de vizită cu cei mai interesanți ghizi de turism ecvestru din țara noastră.

Turismul ecvestru ar putea atrage foarte mulți turiști în România. Ce poate fi mai frumos decât să călărești prin munți, să descoperi natura sălbatică, să te plimbi prin satele românești și să vezi locuri necunoscute. Ca să aflați mai multe detalii despre turismul ecvestru vă invit la:

Conferința de presă – 10 octombrie

Conferința de presă va avea loc în data de 10 octombrie la Hotel Ibis*** Gara de Nord în intervalul orar 15:00 – 17:00. În cadrul conferinței vor fi prezentate presei subiectele pe care organizatorii doresc să le discute la Forumul de Turism Ecvestru din data de 14 octombrie 2016. Mai multe detalii despre conferința de presă găsiți aici.

Forumul de Turism Ecvestru  – 14 octombrie

Forumul de Turism Ecvestru va avea loc în data de 14 octombrie la Hotel Ibis*** Gara de Nord. Scopul acestui eveniment este de a se pune în discuții domeniul turismului ecvestru, să fie cunoscute pensiunile care dețin cai și au trasee ecvestre și să se promoveze turismul de incoming ecvestru.

Printre speakerii Forumului de Turism Ecvestru se numără: Andras Albert care va prezenta traseele ecvestre pe care le face și va vorbi despre pensiunea sa; Roxana Hadarean, reprezentant și manager al Villei Abbatis Equestrian Center, va susține o prezentare despre frumoasa locație și va aduce la cunoștința publicului traseele ecvestre care sunt practicate acolo; Diana Ducar de la Centrul de echitație Diana este cel mai tânăr speaker de la Forum și va vorbi despre traseele ecvestre din zona Râșnovului; Oana Valea va prezenta în cadrul forumului traseele ecvestre din zona munților Apuseni.

Mai multe informații despre Forumul de Turism Ecvestru citiți pe pagina de facebook a evenimentului sau aflați detalii aici

Despre organizatori

Evenimentul este organizat în premieră națională de Florina Ioanid – Manager în cadrul firmei de promovare a turismului ecvestru, Equestrian Adventures și Petre Dordea – Manager în cadrul InfoTravelRomania.ro.

13886906_1160771843980549_5831729833624932352_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s