Voi pleca la Băile Herculane! Ce se întâmplă acolo?

În perioada 21-23 octombrie voi fi la Băile Herculane. Asociația Pro Turism Herculane organizează conferința „Băile Herculane, mai mult decât apă” la Afrodita Resort & Spa****.  La eveniment sunt așteptați peste 150 de participanți din întreaga țară. 

Conferința își propune să dezvolte promovarea și prezentarea terapiilor ce folosesc apele cu proprietăți speciale ale zonei, toate acestea în contextul noilor tendințe de wellness din Europa. Un punct central al asociației rămâne în continuare promovarea prevenției cât și a unui stil de viață sănătos și o valorificare corectă a resurselor naturale și istorice ale zonei, aspect ce urmează să fie discutate și în această ediție.

Seria conferințelor inițiate de Asociația Pro Turism Herculane a ajuns la a VI-a ediție. De la debutul acestora, în aprilie 2014, evenimentele au reunit peste 700 de specialiști din domeniul medical, operatori și autorități din turismul românesc dar și de peste hotare, investitori, scriitori, istorici și autorități locale și centrale. Astfel, evenimentele continuă pentru promovarea și dezvoltarea stațiunii cu o noua ediție „Băile Herculane, mai mult decât apa – Wellness, energie și viață”.

poster

Marinela Badea, președinte Asociația Pro Turism Herculane:

„Ne bucurăm că echipa noastră și numărul membrilor asociației a crescut considerabil în ultimul an, ceea ce ne dă încrederea nu numai că suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește acțiunile noastre ci și că cei cărora le pasă de această stațiune și viitorul ei sunt într-un număr tot mai mare. Aceste evenimente sunt o ocazie minunată ca toți cei implicați în dezvoltarea zonei să profite de platforma de comunicarea deja realizată și este locul ce poate genera soluții pentru viitor”.

Conferințele trecute au abordat segmente din cele mai diverse ale procesului de dezvoltare, de la promovare internațională până la terapii noi, atragere de fonduri europene sau proiecte naționale. Această ediție își dorește să evalueze potențialul stațiunii într-un mediu de wellness în continuă dezvoltare și rolul pe care resursele stațiunii îl pot juca într-un climat social tot mai orientat spre găsirea elementelor pentru un stil de viață cât mai sănătos.

Laura Pătru, PR Asociația Pro Turism Herculane:

„Vrem să demonstrăm că într-un mediu competitiv al wellness-ului și Herculane poate avea un cuvânt de spus prin investițiile constante ale mediului privat, precum și că acesta are toate resursele necesare pentru a oferi pachetul complet de sănătate și relaxare: aer ionizat negativ, ape termale și o multitudine de activități sportive. Herculane în acest moment are nevoie de un suflu tânăr, de viziune și de cât mai multe proiecte noi. Nu în ultimul rând, pentru orice acțiune, oricât de mică, avem nevoie de implicare civică, consider că este unul din factorii principali ce poate face mecanismul să funcționeze mai repede. Din acest motiv am ales să avem la această ediție, oameni tineri din toate colțurile țării care au entuziasmul necesar și dorința de implicare pentru a produce o diferență”

Ediția din această toamna urmează să aibă loc în perioada 21 -23 octombrie la Afrodita Resort & Spa**** în Baile Herculane.  Vedeți mai jos programul conferinței.

875

Programul evenimentului:

Băile Herculane, mai mult decât apă
WELLNESS, ENERGIE și VIAȚĂ

VINERI – 21 octombrie 2016
16:00 – Înregistrarea participanților și Check in
16:00 – 20:00 – Timp liber (opțional – acces la Atrium Spa și Deorum Spa, etajul -2)
20:00 – 22:00 – Cocktail și cină (Restaurant Premier – etajul -1)

SÂMBĂTĂ – 22 octombrie 2016
08:00 – 10:00 – Mic dejun (Restaurant Premier, etajul -1)
10:30 – 12:00 – Sesiune discursuri (Sala de conferințe Magnolia, etaj 0)
12:00 – 12:30 – Workshop (Sala de conferințe Magnolia)
13:00 – 15:00 – Prânz (Restaurant Premier, etaj -1)
15:30 – 18:00 – Vizitare obiective turistice (punct de plecare – parcare Afrodita)
18:00 – 21:00 – Timp liber
21:00 – Cina festivă

DUMINICĂ – 23 octombrie 2016
08:00 – 10:00 – Mic dejun (Restaurant Premier, etaj -1)
10:00 – 12:00 – Timp liber (opțional- acces Atrium Spa și Deorum Spa)
12:00 – Check out

13310327_1763990590501040_667938141325757264_n

Asociația Pro Turism Băile Herculane s-a fondat în anul 2014 pentru a promova turismul din Stațiunea Băile Herculane și prin proiectele demarate de reabilitare a stațiunii își propune să creeze o platformă de comunicare şi schimb de experienţă între specialişti, dar şi între aceştia şi autorităţile publice centrale şi locale. „Simțim că trebuie să ne unim forţele pentru a readuce Băile Herculane pe un loc de cinste în topul staţiunilor balneoclimaterice”.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Asociației sau pe pagina de facebook Pro Turism Herculane

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s