Blogger acreditat la eTravel Conference 2016

Zilele trecute am primit vestea că am devenit blogger acreditat la eTravel Conference 2016, eveniment organizat de Evensys. Cum eu sunt un împătimit al conferințelor și evenimentelor de genul acesta, vă dați seama cât de încântat am fost să primesc această invitație.

Voi participa pentru prima dată la eTravel Conference 2016 și sunt foarte bucuros că voi întâlni specialiști internaționali cu experiență în domeniu, specialiști recunoscuți în România, manageri și executivi din industria hotelieră și de turism, reprezentanți ai agențiilor de turism și tur operatori, manageri de marketing, agenții de booking, bloggeri de travel, etc.

Mă bucur foarte tare că voi avea parte de această oportunitate unică de networking la eTravel Conference 2016. Mai sunt 2 săptămâni până la începerea marelui eveniment și sunt foarte nerăbdător să ascult discursurile speakerilor și să văd care sunt cele mai apreciate proiecte ale anului la eTravel Awards 2016.

Ne vedem la eTravel Conference pe 26 octombrie, la Hotel Ramada Bucharest Parc!

Programul evenimentului îl găsiți aici

Pentru a fi la curent cu știrile despre eTravel Conference, urmăriți site-ul evenimentului  și pagina de facebook ETRAVEL Conference. Puteți să urmăriți și hashtag-ul evenimentului: #etravelconf16

p1p2

bloggeri-parteneri

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s