Blogger acreditat la Future of Media 2016

Welcome to the Show!

A venit momentul să vă anunț că voi participa la Future of Media 2016, cel mai important eveniment dedicat noutăților din media, advertising, online publishing și mobile. De curând am fost anunțat că voi face parte din echipa bloggerilor acreditați ai evenimentului.

Future of Media 2016 este organizat de Evensys și va reuni numeroși specialiști din media, advertising și mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicații mobile, publisheri online), care vor aduce în prim plan cele mai noi tendințe din media, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor din industrie.

Printre vorbitorii evenimentului se numără: Ada Roseti, Angela Galeta, Elisabeta Moraru, Petrișor Obae, Daniel Klinger, Tudor Galos, Orlando Nicoară, Traian Nastase, Dragoș Stanca, Cătălin Alistari, Costin Velicu, Alex Coteț, Alexandra Olteanu, Alex Dona, Cristian Florea, Ioana Anescu și Cristian Manafu.
a1

Specialiști din domeniu vor dezbate teme actuale, provocările și oportunitățile industriei și efectele pe care noilor tehnologii le au asupra domeniului publicității, mobile și a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului și schimbărilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicității și mediului mobile.

Programul evenimentului aici

Încă mai aveți ocazia să vă înscrieți! Detalii aici

fom16

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s