Cazare în regim hotelier în București*

Fie că ești turist din țară sau din străinătate și ai de gând să ajungi la București să știi că există o ofertă tentantă de cazare. Esta vorba de site-ul www.inchirieriregimhotelier.ro care îți oferă posibilitatea să te cazezi cu bani puțini în condiții foarte bune în toate zonele principale ale Bucureștiului.

Apartamente, vile sau garsoniere pot fi închiriate pe o perioadă de minim o zi sau se pot face rezervări pe o perioadă mai lungă. Închirieri Regim Hotelier.ro oferă servicii de calitate, confort, siguranță și profesionalism. Turiștii sau vizitatorii care ajung în București au ocazia să își aleagă spații de cazare în peste 100 de locații, toate complet mobilate și dotate cu toate necesitățile, acceptabile pentru toate buzunarele și se pot bucura de o ședere plăcută. În prețul de închiriere al locațiilor sunt incluse toate utilitățile ca de exemplu, internet wi-fi, cablu tv, parcare, etc.

Închirieri Regim Hotelier.ro  face parte din grupul Rent For Comfort Agency, o companie experimentată pe piața de închirieri și cazări pe termen scurt în mai multe orașe din România. Obiectivul acestora este să ajute fiecare client aflat în vizită în București, fie în vacanță sau într-o vizită de afaceri, propunând o gamă variată de garsoniere și apartamente, situate ultracentral și la standarde de confort, competitive cu cele oferite de  hotelurile de 3 și 4 stele. Detalii despre spațiile de cazare găsiți aici

De exemplu, pentru un apartament în zona parcului Cișmigiu scoți din buzunar 50 euro pe noapte, în zona Foișorului de Foc costă 40 euro pe noapte, iar în zona Victoriei plătești 70 euro pe noapte. Pentru o garsonieră închiriată în zona Iancului sau în zona Dristor achiți 30 euro pe noapte. Pentru o garsonieră în zona Băneasa plătești 35 euro pe noapte, iar în zona Dorobanți scoți din buzunar 37 euro pe noapte. Pentru o rezervare fermă este necesară plata unui avans de minim o zi sau integral toată perioada. La prețul afișat pe site nu se mai adaugă TVA. Detalii despre prețuri găsiți aici

Pe lângă condițiile de cazare, proprietarii  vă pun la dispoziție mai multe servicii: transfer Aeroport-Apartament (tarif 50 euro dus-întors), depozitarea bagajelor în siguranță pe întreaga perioadă de ședere și nu numai (serviciu gratuit), personal dedicat pentru curațenie (serviciu gratuit, curățenia se efectuază o dată la 3 zile) și se pune la dispoziție pătuțuri pentru copii (prețul unui pătuț este de 10 euro/zi, pătuț gratuit dacă perioada de ședere este mai mare de 5 zile).

Pentru rezervări găsiți detalii aici sau puteți apela la numerele de telefon: +40 746 342 617; +40 760 953 461

Galerie foto:

Această prezentare necesită JavaScript.

*advertorial

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s