Invitație la Târgul de Turism al României 2017

Cele mai interesante oferte și atracții turistice din țară și din străinătate vă așteaptă la Târgul de Turism al României care se va desfășura în Paviloanele C1-C5 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo în perioada 16-19 februarie 2017.

Agenții de turism, tour-operatori, organizații și asociații de turism naționale, regionale și internaționale, ghizi de turism, jurnaliști și bloggeri de turism, artiști și fotografi vor fi prezenți la Târgul de Turism al României 2017. Expozanții își vor promova ofertele și serviciile, animând cele șase pavilioane.  Vizitatorii vor avea acces la sute de oferte speciale pentru turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, turism de aventură, sejururi, croaziere sau vacanțe în destinații exotice.

Pe o suprafață de 14 mii de metri pătrați își vor expune companii din Albania, Bulgaria, Croația, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia și Ungaria. Anul acesta, Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, ANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Antrec Romania – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlneste sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

Program de vizitare:

16-18 februarie 2017 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00

19 februarie 2017 (duminică): 10.00-16.00

Locație: Pavilioanele C1-C5

Acces:

Bilet intrare : 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită

Tarif acces parcare: 3 lei/ ora

Detalii: http://www.targuldeturism.ro

16195421_1220129154732998_176238646105556627_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s