De prin lume adunate, într-o Fotocarte*

Din fiecare călătorie mă aleg cu mii de fotografii. Am hotărât să adun cele mai frumoase fotografii realizate în diverse țări și să le fac un cadou părinților. Am apelat cu încredere echipa Celebook.ro și ei mi-au făcut o Fotocarte specială. Mulțumesc, Celebook.ro!

Echipa Celebook.ro are grijă ca amintirile tale să fie în siguranță. De 5 ani, Celebook reunenște și ține la loc sigur emoțiile prețioase: pozele de la nuntă, botez, zi de naștere, călătorii, sau oricare eveniment important din viața ta,  într-o Fotocarte cu un design deosebit, pentru ca  tu să le poți împărți cu familia și prietenii. Surpriza pentru cei dragi este garantată atunci când poți strânge toate amintirile în pagini personalizate, aranjate impecabil într-o Fotocarte!

Celebook.ro are o ofertă foarte interesantă, numită „De 8 Martie, dăruiești o Fotocarte”, valabilă în perioada 15-25 februarie 2017. Dăruiește femeilor din viața ta o fotocarte cu amintiri de neuitat!

3

5 motive să-ți faci o Fotocarte:

1. Păstrează amintiri

Fotografiile spun povestea vieții tale, iar Celebook le păstrează frumos. O fotocarte adună emoțiile, culorile și amintirile unice ca tu să le împarți cu familia și prietenii tăi.

2. Cadou personalizat

Fotocartea este un cadou perfect pentru orice ocazie, fie că e vorba de nuntă, botez, călătorii, zi de naștere. Este cadoul care va fi păstrat cu dragoste o viață întreagă.

3. Durează în timp

Trăim într-un secol digitalizat cu mii de poze, care se pierd printre mape sau telefoane. Fotocartea îți vine în ajutor, pentru a păstra în cel mai sigur și practic mod amintirile

4. Calitate Garantată

Timp de 5 ani garantăm calitate clienților noștri. Ne deosebim prin materiale profesionale, imprimare impecabilă, un editor foto ușor de folosit și atitudine deschisă și călduroasă.

5. Livrare gratuită

Petru noi este important ca tu să fii mulțumit din toate punctele de vedere, iar pentru că timpul este atât de prețios, noi îți livrăm Fotocartea gratuit oriunde în România.

dscf5704

Cum comand o Fotocarte Celebook?

Există 6 pași care te vor convinge cât de ușor se creeazi o Fotocarte. Mai multe detalii găsești aici

Cât costă o Fotocarte Celebook?

Prețul depinde de dimensiunile fotocărții și numărul de pagini. Prețurile încep de la 99 lei (RO) și până la 659 lei (RO). Poți achita online cu card bancar, prin transfer bancar sau numerar/ramburs. Detalii despre prețuri găsiți aici 

 

newlogo

*advertorial

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s