Particip la Gala Turismului R. Moldova

Anul acesta voi participa pentru prima dată la Gala Turismului Republicii Moldova. Ajuns la a doua ediție, evenimentul va aduna cei mai de succes oameni din domeniul turismului, cei mai iscusiți manageri de vânzări, cele mai sigure companii de turism, cei mai obiectivi reprezentanți ai domeniului și cei mai ingenioși și creativi oameni. 

Gala Turismului Republicii Moldova se va desfășura la Chișinău pe 7 aprilie 2017. Echipa de organizare a evenimentului este Federația de Promovare a Turismului din Moldova care vă invită să vă înscrieți pe site-ul Galei la cele 16 topuri și 4 concursuri:

foto-1

M-am înscris la categoriile Top 10 Ambasadori ai Turismului din Republica Moldova și Top 10 surse media de promovare a turismului din Republica Moldova. Votul pe site va începe pe 1 martie 2016, ora 00:00 și se va încheia pe 31 martie 2017, ora 18.00. Regulamentul Galei îl găsiți aici

blog-topambasadori-top

Gala Turismului Republicii Moldova este un eveniment anual, care are drept scop promovarea turismului autohton la nivel național, prin stimularea participării cetățenilor R. Moldova  și agenților economici din domeniu la viața de zi cu zi a industriei turismului. Conceptul de Gală a Turismului își propune să spargă stereotipul despre Republica Moldova ca fiind un stat unde turismul nu este la el acasă. Ori, acest lucru poate fi ușor demonstrat printr-un șir de evenimente, ce de la un an la altul devin tot mai atractive, atât pentru cetățenii din Republica Moldova, cât și pentru cei de peste hotarele țării.

Evenimentul pe facebook îl găsiți aici. Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul http://www.galaturismului.fptm.md

Organizatorul evenimentului:

Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova (FPTM) reprezintă o uniune de persoane juridice, fiind constituită la inițiativa mai multor agenții și organizații din domeniul turismului, care, prin asociere, și-au propus să contribuie la dezvoltarea turismului din Republica Moldova, precum și să promoveze destinațiile turistice care sunt reprezentate, conform domeniului de activitate a membrilor Uniunii. În prezent, Federația reprezintă interesele a 14 membri fondatori, precum și a mai multor membri asociați.

10151341_359554327528527_5953154494620745097_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s