Participă la Gala care premiază performanța în turism

În perioada 25-26 mai 2017 va avea loc o nouă ediție TopHotel Conference. La eveniment vor participa speakeri din țară și din străinătate. În cadrul conferinței se va desfășura TopHotel Awards, gala care premiază perfomanța în turism. 

Dacă știi un hotel, o agenție de turism sau un restaurant care merită mai multă recunoaștere pentru investițiile, serviciile și proiectele inițiate te invit să-i nominalizezi gratuit la TopHotel Awards! Înscrierile se fac până pe 3 aprilie la oricare din cele 28 de categorii.

16939637_1492775554080512_4250739693161475161_n.png

TopHotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate au în comun calitatea excepționala și o abordare profesionistă în relația cu turiștii. Într-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România va avea loc pe data de 25-26 mai 2017 la Hotel JW Marriott. Evenimentul este organizat de compania Evensys și reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească vor identifica provocările și oportunitățile de business și analiza celei mai importante schimbări din domeniu.

conferinta logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s