Merg la mare! Info Trip Litoral România 2017 by Paradis Vacanțe de Vis

Merg la mare! În perioada 23 – 28 mai voi fi pe litoralul românesc. Paradis Vacanțe de Vis m-a invitat la Info Tripul Litoral România 2017. Participanții vor avea parte și de o zi memorabilă în Delta Dunării. 

Info Trip Litoral România 2017 include următoarele: transport cu autocarul din București, 5 nopți cazare la hotel de 4 stele, pensiune completă și participarea gratuită. Agențiile turism sau jurnaliștii pasionați de domeniul turismului se pot înscrie pe adresa de e-mail: office@paradistours.ro. (Se acceptă o singură persoană din agenție).

1005

Paradis Vacanțe de Vis este una dintre agențiile touroperator din top 3 de pe litoralul românesc. Agenția are peste 500 de hoteluri partenere în țară (litoralul Mării Negre, Delta Dunării, la munte sau în stațiunile balneo-climaterice) și peste 1000 de agenții de turism din România, Republica Moldova, Israel și Bulgaria care le accesează permanent serviciile. În anul 2011, Paradis Vacanțe de Vis a primit distincția Touroperatorul Anului Pentru Litoralul Românesc.

Începând cu sezonul vară 2017, Paradis Vacanțe de Vis  lansează pachetul turistic „Vino gratis cu avionul la mare”, pe următoarele destinații: Iași – Constanța, Cluj – Constanța, Timișoara – Constanța, în acest fel drumul spre Litoral România fiind la distanță de 1 oră de casa ta.

logo paradis

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s