„Forumul lui Petre” de la Predeal

Toți mai multă lume din turism discută despre „Forumul lui Petre” de la Predeal. Unii vor să meargă, s-au înscris deja, alții se mai gândesc sau spun că n-au ce căuta acolo. În primul rând este vorba despre Forumul Național al Ghizilor de Turism, un eveniment ajuns la ediția a IV – a, organizat de InfoTravelRomania.ro

Bineînțeles că este treaba lui Petre Dordea împreună cu sponsorii lui. Și bine face. Pentru că poate. Cine și-ar lua de mâine responsabilitatea să organizeze o dată sau de câteva ori pe an astfel de evenimente pentru ghizii de turism? Cine ar reuși să convingă și să aducă la masa discuțiilor reprezentanți de la Ministerul Turismului? Puțini dintre voi ar face acest lucru. Petre Dordea demonstrează nu o dată că reușește să organizeze evenimente serioase cu zeci și sute de participanți. Forumul adună oamenii din turism să spună lucrurilor pe nume, să de-a startul unor inițiative sau parteneriate în beneficiul ghizilor, să se discute despre legislația din domeniu și ce modificări se mai pot face, care mai este treaba cu Poliția Turistică, cum va arăta aceasta meserie în viitor și cum să îi pregătim mai bine pe cei care vin din urmă. Cu cât se discută mai mult, cu atât ghizii sunt auziți.

karpaten

Forumul Național al Ghizilor de Turism se va desfășura pe 27 ianuarie, la Hotelul Belvedere*** din Predeal. Sponsorul forumului este Karpaten Turism. Printre subiectele care vor fi puse în discuție la forum se numără: prezentarea bazei de date cu ghizi, realizată de InfoTravelRomania.ro, unică în Romania (1), fișa evaluare ghid (2), Poliția turistică, cine controlează ghizii neautorizați și autocarele cu turiști străini care vin cu ghizii lor (3). Speakerii Formului: Petre Doredea (InfoTravelRomania.ro) și George Borună (Director General, Direcția Generală Control și Autorizare Turism, Ministerul Turismului). Scriitorul și jurnalistul de turism Marian Constantinescu este invitatul special al evenimentului.

Program Forumului:

Sâmbătă, 27 ianuarie 2018

07.20 – Întalnire pe colț parc Izvor (metrou Izvor)
07.30 – Pleacă autocarul din București, pus la dispoziție gratuit de KARPATEN TURISM.
08.30/ 08.40 – oprește la Ploiești (Petrom – de langa METRO). Traseu: Ploiești – Câmpina Sinaia – Bușteni – Predeal. Autocarul trebuie să ajunga în jur de 10:45 la Predeal, Hotel Belvedere***.
10.30 – Se deschide sala.
10.30 – 11.00 – Înregistrarea participanților., cofee break 
11.00 – 11.05 Deschiderea oficială a forumului 
11.00 – 13.00 partea I – prezentări, întrebari din sală
13.00 – 13.45 pauză, networking, masă de pranz inclusă
13.45 – 16.30 partea II – discuție liberă, intrebări și răspunsuri.
16.30 Pleacă autocarul înapoi la București.

image description

Anunțuri

Un gând despre “„Forumul lui Petre” de la Predeal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s