Cazare la 3 stele în stațiunea Durău

Durău, județul NEAMȚ – 

În această seară voi înnopta într-un hotel din stațiunea montană Durău, județul Neamț. Este vorba despre Hotelul Bradul***, situat la poalele Masivului Ceahlău. 

În primul rând vreau să vă spun că stațiunea Durău este foarte frumoasă, înconjurată de dealuri împădurite, cu peisaje alpine și văi adânci de o frumusețe uluitoare, cu aer proaspăt de munte și cu multă liniște în jur. În această stațiune simți natura din plin, ai ocazia să faci drumeții montane până nu te mai țin picioarele, să cucerești vârfuri montane și să vizitezi adevărate bijuterii naturale: cascade, lacuri, râuri învolburate, câmpuri cu flori rare, păsări și animale, diverse forme de relief surprinzătoare. Stațiunea Durău este perfectă pentru câteva nopți de cazare, iar ziua să te bucuri de frumusețea autentică a Munților Ceahlău.

1

Hotelul Bradul*** din stațiunea montană Durău (județul Neamț) oferă oaspeților un total de 75 de camere: 72 de camere duble și 3 apartamente. Hotelul dispune de un restaurant cu 200 de locuri, o terasă de vară cu 40 de locuri, un bar de zi, o sală de conferințe cu o capacitate de 52 de locuri și o parcare proprie gratuită. O noapte de cazare te costă între 100 – 150 lei, iar un apartament costă 200 lei. Printre atracțiile turistice din apropierea hotelului se numără: pârtia de ski Durău, Mănăstirea Durău, Cascada Duruitoarea, Cabana Dochia, Cabana Fantanele, Cușma Dorobanțului, Vârful Toaca, cabana Izvorul Muntelui, Lacul Izovorul Muntelui (Bicaz).

3

Pot să spun că m-am îndrăgostit de stațiunea Durău pentru că aici există foarte multe liniște. Condițiile de cazare oferite de Hotelul Bradul*** au fost la înălțime. Am stat la primul etaj al hotelului, într-o cameră frumos amenajată și bine îngrijită, cu un balcon generos cu vedere spre munți. Camera era echipată cu mobilier, două paturi, două canapele, o oglindă de mari dimensiuni, un televizor, un frigider, seif și internet gratuit. În baie era curat, fiind echipată cu tot ce trebuie: câteva prosoape și lucruri de igienă personală (săpun, șampon). Am dormit foarte bine în acest hotel și am fost mulțumit de varietatea micului dejun: legume, șuncă, cârnăciori, ochiuri, brânză, pâine proaspătă, unt, dulceață, ceai, cafea. Gazdele ne-au ținut pe palme timp de trei zile și ne-au făcut să ne simțim bine cu adevărat. Vă recomand să luați cina la unul dintre restaurantele din stațiune, în special la taverna Ceahlău. Aici se mănânca pe săturate la bani puțini.

13

Unde se află Hotelul Bradul***?

Hotelul Bradul*** se află în stațiunea turistică montană Durău din județul Neamț. Stațiunea montană Durău se află la o distanță de 90 kilometri de orașul Piatra Neamț, la 168 kilometri de Iași, la 245 kilometri de Cluj-Napoca, la 304 kilometri de Chișinău și la 447 kilometri de București.

hotel_Bradul_Durau_map

Galerie foto:

233a4571010a1415a16a16aa1718192021

Text&Foto: Mircea Mitrofan

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.