Un nou parc de distracții în București

București – 

Parcul Tei din București s-a transformat de curând într-un adevărat parc de distracții. Parcul se întinde pe o suprafață de 7 hectare și găzduiește o mulțime de oportunități de distracție și relaxare. 

Parcul Tei se află în sectorul 2 al capitalei și este împărțit în trei zone mari: Pădurea de argint, Pădurea de aramă și Tărâmul lui Verde-mpărat. Pe teritoriul parcului au fost amplasate 7 echipamente de distracţii, respectiv: roller-coaster, casa groazei, roata mare, lanţuri, roata mică, carusel și maşinuţe electrice. De asemenea, s-au amenajat 3 locuri de joacă pentru copii: un spaţiu de joacă gonflabil și două  locuri de joacă reamplasate. Parcul adăpostește o lume cu personaje și scene de poveste, un concept în care vizitatorii îi vor regăsi pe Ileana Cosânzeana, Făt Frumos și Verde Împărat, dar și „Balaurul cu șapte capete”, „Ielele” sau „Pasărea Măiastră”.

1

În „Pădurea de argint” (zona 1), vizitatorii au ocazia să facă scurte plimbări pe aleile principale, să se odihnească pe o bancă la umbra castanilor sau să admire florile. În „Pădurea de aramă” (zona 2), vizitatorii au posibilitatea să simtă adrenalina la cote maxime. Este vorba despre două obiective care atrage foarte mulți tineri: lanțurile „Hora Ielelor” și caruselul „Herghelia Ilenei Cosânzâne”. În această zonă sunt amenajate două locuri de joacă pentru copii, iar în centru veți vedea o fântână arteziană înconjurată de trandafiri. Pe „Tărâmul lui Verde-mpărat” (zona 3) aveți ocazia să vizitați „Casa Groazei” sau să admirați panoarama orașului din „Pasărea Măiastră”, o roată înaltă de 33 de metri. Roata are 44 de cabine și poate avea un număr de pasageri de 352 per cursă.

2

Care sunt prețurile biletelor? Un bilet pentru Roata Mare „Pasărea Măiastră” – 20 lei / persoană / cursa, Carusel – 10 lei / persoană, Jocuri Gonflabile – 5 lei / persoană, Roller coaster – 15 lei / persoană / cursa, Roata mică – 10 lei / persoană / cursa, Mașinuțe electrice – 10 lei / mașină cu două locuri / cursa, lanțuri – 10 lei / persoană / cursă. Luni este închis, iar în timpul săptămânii (marți – duminică) puteți încerca o porție de adrenalină în intervalul orar 10:00 – 21:00/22:00.

Galerie foto:

13456720160830_200002

Text&Foto: Mircea Mitrofan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.