About

 Salut! Sunt Mircea Mitrofan și sunt pasionat de călătorii. 

023

Blogul „Vacanțele lui Mircea” a fost lansat în august 2014 de jurnalistul Mircea Mitrofan. Până acum am călătorit în următoarele țări: România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Grecia, Belgia, Portugalia, Italia și Turcia. Urmează Marea Britanie.

map_europe

În 2016, blogul „Vacanțele lui Mircea” a fost inclus de site-ul Diez.md în Lista travel bloggerilor din Moldova care vă vor inspira să călătoriți în toată lumea. În același an am publicat editoriale pentru revista „Turist prin România”.

În 2017, blogul „Vacanțele lui Mircea” a fost premiat de Asociația Presei de Turism din România pentru susținea și promovarea continuă a stațiunii Băile Herculane. De asemenea, blogul „Vacanțele lui Mircea” a fost votat în TOP 10 surse media de promovare a turismului din Republica Moldova în cadrul Galei Turismului.

Blogger acreditat pentru eTravel Conference 2016, Future of Media 2016, Webstock 2016, Romanian Travel Forum 2017, Bulgarian-Romanian Travel Forum 2017, Webstock 2017 și eTravel Conference 2017.

logo1

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s